facebook

Mimozesntania na Zemi ?

Už minule som písal článok o mimozenstanoch ktorí mohli byt opísaní v davnych starodavnych spisoch kde mohli byt opísaní ako rozne záhadné objekty phybujuce sa na oblohe , meniace farbu a vydavajuce  velký hluk . Kto momentálne nevie čo mám na mysli nech si prečíta moj článok http://www.ufoklub-trnava.sk/?strana=clanok&id=365&kategoria=1&zoradenie=datum&stranka=1 

Dneska by som chcel rozobrat ale inu temu a to Mimozenstania na Zemi .

Mnohí ludia  ktorí sa zaujímaju o Ufo si neraz kladu otazku . Ak nás navštívili v minulosti mimozenstania , navstevuju nás aj teraz ? 

Davaju na nás stale pozor ? sleduju nas ? alebo sa na nas už vykašlali a rozhodli sa ponechat nam slobodny vyvin a medzitym odleteli ba svoju rodnu planetu a o nas sa už nikdy nebudu    zaujimat ? 

Na tieto otázky sa budem snažit odpovedat v tomto članku . 

Myslím že o mimozemských navštevach zeme v davnej minulosti už nemožu byt takmer žiadne pochybnosti . Však stále nachadzame nove a nové starodavne spisovne zaznamy ktoré hovoria  nepriamo o davnych stretnutiach s neznamou inteligenciou . Vtedajsi primitivny ludia opisuju tieto stretnutia s mimozemskou inteligenciou za niečo nevysvetlitelne , niet sa ani čomu divit kedže pre vtedajsich primitivnych ludi musela vtedajsia vyspela mimozemska technologia byt pre nich nieco uplne nevysvetlitelneho . 

Nachadzame aj rozne pyktogramy v jaskyniach ktoré zobrazuju rozne zahadne postavy , pricom niektore postavy su niekolkonasobne vyssie nez clovek a na hlavach maju nakreslene niečo čo velmi pripomina niečo ako anteny . Na inych kresbach su zase postavy vyobrazene v niecom co sa velmi podoba skafandrom . Vela postav ma na hlave nakresleny utvar ktory by sa kludne mohol vykladat ako helma . Dokonca na stenach jaskyn sa casto krat vyskytuju aj rozne zahadne kruhy , valce ktore by kludne mohli predstavovat Ufo lod . 

V tomto clanku by som sa ale viac chcel zaoberat tým že ak nás mimozenstania v nedavnej minulosti dakedy navstivili , navstevuju nas aj doteraz ? 

Vecsina zahadologov a aj ludi zaujimajucimi sa o UFO zastava aj nazor že mimozenstania stvorili zivot na zemi . Clovek by potom nebol nic ine ako geneticky experiment vyspelych civilizacii . 

Ak by tomu bolo tak tak by z toho celkom logicky vyplyvalo že ak je človek genetickym vytvorom mimozenstanov, mal by byt potom aj vzhladom celkom pofobny svojim stvoritelom . Teda mimozenstania by sa mali velmi podobat ludom teda mali by to byt zrejme tiez humanoidne bytosti . Davalo by to aj zmysel . 

Aj ludstvo kebyže jedneho dna dosiahne taku vedcku uroven že bude moct cestovat vesmirom na ine planety a geneticky vytvarat novy zivot , tak by sme v pripade že by sme chceli vytvorit nejaky život by sme zrejme vytvorili výtvor ktory by bol nasou kopiou . Teda vytvor nam podobny . 

Myslím že nezalezi natom až tolko či sme boli mimozenstanmi vytvoreni , alebo či sme boli vytvoreni nahodne bez nejakeho vyssieho zasahu . Kazdopadne si myslim že kebyže nas aj mimozenstania nevytvoria , ale v priebehu nasho vyvoja by nas navstivili na zemi a videli by že na zemi sa vyvija nejaky život tak sotva by všetko nechali samovolny vyvoj . Mimozenstania by sa urcite zaujimali o tom na akej urovne je dotycny život , či je vyspelí alebo či sa ešte len vyvija . V prípade vývinu by mimozenstania kludne mohli pockat nato ako sa dotycny zivot pocas nasledujucich rokov bude vyvijat , alebo by mohli dotycny vyvijajuci život nejako urychlit . V každom prípade ak by mimozenstania narazili na zemi na hocijaky život tak sotva by si mohli povedat že našli sme život na zemi , vidime že sa ešte len vyvija tak kašleme nanho ideme hladat niekam inam do vesmiru kde je život už dostatocne vyvinuty . 

Ako nam je už zname , každy vyvijajuci život sa može za určity časovy usek vyvinut  až tak že prekročí očakavania . Zoberte si len človeka . Pred 10tisickami rokov sme ešte len žili v jaskyniach a boli ešte uplne primitivny a teraz po 10 tisíc rokov (10 tisic rokov je vo vesmire vnimana ako velmi male casove obdobie )  sme sa tak enormne rychlo stihli jak vedecky tak aj technologicky vyvinut že zaciname  pomaly cestovat do vesmiru a dokazali sme už vyrobit jadrovu bombu a mnoho inych veci .

Myslim že každa inteligentna  mimozemska civilizacia pri objaveni aj toho najprimitivnejsieho života musi mat napameti že  aj z toho najprimitivnejsieho  vyvijajuceho sa zivota sa može vyvinut život ktory  sa može v buducnosti stat vdaka svojmu rychlemu vedeckemu vyvinu  pre dotycnu mimozemsku civilizaciu nebezpecenstvom . 

Preto som toho nazoru že ak nas v minulosti  stvorili alebo navstivili v urcitom vyvine ludstva mimozesntania , tak urcite nic neponechali na nahodu a určite nas už odvtedy podrobne sleduju a pozoruju ako sa budeme vedecky a technologicky vyvijat a či budeme raz predstavovat pre nich nebezpecenstvo . 

Som aj toho nazoru že ak sa ludstvo vyvinie technologicky až do takej miery že bude pre danu mimozesmku civilizaciu predstavovat nebezpecenstvo , a bude nadalej sirit agresiu  tak mimozenstanom nebude ostavat nic ine nez ako nasu civilizaciu znicit . 

Zatial vsak takmer urcite nepredstavujeme pre dotycnu mimozermsku civilizaciu takmer ziadne nebezpecenstvo , ich technologia je mnohonasobne vyssia než ta nasa a stale si voci nam dokazu udrzivat dostatocny odstup . 

Som toho nazoru že mimozenstanov skor zaujima to ako sa bude dalej vyvijat zivot na zemi . Ci sa sami zničime pomocou jadrovych zbraní , ako  vyriesime hladomor a mnoho dalsich veci . Nemaju preto zatial dovod aby nas nejako atakovali , zatial iba vyckavaju a pozorne nas sleduju . 

 

Dufam že sa vám clanok páčil . 

pokracovat budem nabuduce 

Davajte komentare a otazky  , rad si ich vypocujem a na ne potom odpoviem 

 

 

Obrázky k článku

Ak nas mimozenstania sleduju tak si myslim že zatial nemaju nejaky večší dovod zničiť zem .
Ak nas mimozenstania sleduju tak si myslim že zatial nemaju nejaky večší dovod zničiť zem .
Kategória: UFO
Dátum: 29.10.2014 19:54
Pridal: kapor
Zobrazené: 9329 krát

Diskusia

V diskusii niesú žiadne príspevky

Pridať príspevok



Články

Dnes je Piatok
29. 3. 2024

Zmeniť tému


Prihlásenie

Prihl. meno

Heslo



Registrácia


Anketa

Videli ste UFO?

Áno: 3341 ľudí


Nie: 2417 ľudí


Spolu hlasovalo:
5758 ľudí


Pozorovali ste UFO, či iný nezvyčajný jav? Svoje pozorovanie môžete nahlásiť tu!


UFO klub Zlín

Asociácia UFO Bádatelov

BestUbytovanie.eu - Ubytovanie na Slovensku

Bezplatná inzercia - auto-moto, elektro, nehnutelnosti, práca, služby, šport, zvieratá