facebook

Hlavy z Hexam (a kamen v Emilcinie)

  

V roku 1972 11 ročný chlapec plel záhradu a pritom vykopal dva ťažké kremeňové kamene opracované do podoby ľudských hláv. Keď sa hlavy dostali do domu, stali sa stredom tajuplných udalostí. Rôzne predmety sa rozbíjali, hlavy samé od seba na mieste otáčali, na mieste kde boli nájdené rozkvitla aj cez Vianoce podivná kvetina.

Zhmotnila sa entita z polovice ľudská z polovice ovca, ovplyvňovala a terorizovala susedov. Hlavy boli z domu odstránené a z domu bolo neskôr zariekavaním vyhnané zlo. Preskúmanie daného javu sa ujala Dr. Anne Rossová, odborník na keltskú kultúru. Zistila, že hlavy sú cez 1800 rokov staré a sú pozostatkami keltského rituálu "kultu hlavy". Raz v noci sa Dr. Rossová prebudila do príšernej atmosféry ľadového chladu. Pri dverách stála postava pripomínajúca človeka - vlka, stvorenie pokryté čiernou srsťou a vysoké asi šesť stôp. Stvorenie napokon zmizlo za dverami. Napriek strachu sa doktorka odhodlala stvorenie sledovať, ale ono zmizlo v hmle. Zopár dní potom podobnú skúsenosť zažila aj dcéra doktorky Rossovej. Aj z tohto domu bolo vymetané zlo zariekavanim

Anorganický chemik Dr. Dan Robin hlavy preštudoval. Veril, podobne ako Lethbridge, že niektoré minerály môžu "zaznamenávať" informácie a obával sa, či kremeňové hlavy nemajú nejakú súvislosť s "kliatbou" kedysi dávno vyrieknutú a stále účinnú vďaka elektrizujúcim schopnostiam kameňa. Zdalo sa to ešte pravdepodobnejšie, keď Dr. Robin položil hlavy do auta, aby ich odviezol domov, otočil kľúčom a zistil že motor sa nedá naštartovať. "Dajte pokoj!" zakričal na hlavy a motor naskočil. V kazdom pripade nie su ziadne pochybnosti o tom, ze hlavy stimulovaly javy typu poltergeist

http://mystica.host.sk/zahady/keltska_magia/keltska_magia.htm

 

-podla mna zahadna sila spojena z hlavami z Hexam, stoi aj za kamenami elfov 

http://travel.busscher.us/2011/07/iceland-land-of-trolls-elves-and-hidden-people/

a za kamienom v Emilcine: 

http://www.ufoklub-trnava.sk/?strana=diskusia-galeria&idobr=1374&stranka=1

 Dobre je pripomenúť take fakta: V roku 2001 ludia videli velkeho čierneho psa v Rendlesham Forest (Suffolk, Anglicko) na mieste slávneho pristátia UFO v roku 1980:

http://www.ufomystic.com/2007/04/19/black-dogs-a-connection

V dôsledku ineho incidentu z UFO v Delphos, svedok Ronald Jonson sa stretol s podivnou "dievčinou-vlkom" ktora bola oblečena v potrhané handry, a utiekla pri pohľade na neho na všetkych štyroch končatínoch. Ina unesena do UFO raz v noci v spálni videla vlka. Ideálne spomína jeho srsť, zuby a oči.

"Mimozemstania" ktorí uniesli Antonia Villas Boasa, v októbri 1957, sa snažil komunikovať s ním štekaním a vytím.

Alan Godfrey, policajt uneseny do UFO v roku 1980, hovoril ze videl vo vnutri UFO veľkého čierneho psa, celkom takeho o akym hovoria anglické povesti:

http://www.ufocasebook.com/godfreyabduction.html

Niejaky cas skvor pisal som o ranci Skinvalkera kde ukazovali sa zahadne velke "psy", ktorym nic nie robila strelba z pistolu. A toto niedavno som najsel v polskych starych povestach : "zabítie vlkodlaka nebolo ľahké... jeden zlodej za pokutu bol umiestneny v tele vlkodlaka a mal záľubu robit si potom za obetí - lovcov. Staval vedla nich blízko a dovolil im strieľať po sebe, a guľky sa odrazili od jeho kože, bez toho by ho to bolelo (presne rovnaky pripad bol zaznamenany na tom ranči Skinwalkera). Az kedy sa zacalo strelat do toho vlkodlaka posvatenou muníciou, ta ho poškodila a ho udrela tak, ze plakal a krical ľudskym hlasom, žiadajuc o milosť".

 

Obrázky k článku


Kategória: Paranormálne javy
Dátum: 08.01.2012 20:10
Pridal: krisek.poliak
Zobrazené: 13858 krát

Diskusia

Počet príspevkov: 10


MilanBanáš - 02. 03. 2012 19:13
Zážitok dr. Rossovej mi pripadá ako vystrihnutý príbeh z Aktov X. Neviem čo vedie k domnienke, že za týmto fenoménom sa skrýva “poltergeist”. Aj keď to celkom nevybočuje s tejto témy, skôr ako moci zlých duchov by som toto prikladal k možnostiam zvláštneho zloženia kameňa, iných prírodných vplyvov či dokonca starou kliatbou, nie spojitosťou s neposedným duchom. No je zaujímavé prirovnať klasickú rozprávku o Jankovi a Marienke k únosu do UFO.

krisek.poliak - 16. 01. 2012 19:59
Peknie povedane Kybernaut

krisek.poliak - 15. 01. 2012 10:44
Vsimnite si jednu vec: v minulosti "pohanskych bohov" dalo sa poznat po niejakom nietypickom detaili: ako noha s kopytom, "cloviek" otekajuci vodou, obrovsky pes a ine detaile ktore ukazuju cloviekovi ze prave tato bytost nie je nieco obycajne. Tak ako by niejaka napozemska Dobra sila, nie dovolila tymto "pohanskym bohom" premenit sa v dokonaly sposob zeby oklamat clovieka. Velmi casto ked ti pohansky bohovia skusali urobit niejaky podvod, bolo nieco take "podivne" diky comu cloviek si mohol uvedomit ze "nieco tu nie sedi". Take "nietypicke detaile" sa tiez ukazuju v spojeni z javom UFO a mimozemstanmi kde teto bytosti tiez su spojene z niejakym nietypickym detailom: stekaju ako psy, su spojeni z magickym kamenom, spravaju sa "blbo" (napriklad davaju cloviekovi vedro zeby im priniesol vodu, alebo davaju mu palacinky), boja sa nabozenskych vecy, hovoria vecy ktore potom sa okazuju niezmyslom, ukazuju sa zo zvieracimi detailmi a v pripade muzov v cernom tiez takym "nietypickym detailom" ukazuju cloviekovu - aj ked by toho nie chceli - ze "nieco tu nie sedi". Takym detailom mozu tiez byt oci ktore tiez niekedy ukazuju cloviekovi ich pravy tvar, ako to bolo v pripade Travisa Waltona: "Pohľad ich očí bol taký strašný a desivý, že prešiel Travsowi mrazenie na chrbte". Tak ze podla mna Napozemska Dobra Sila, nie chce dovolit zeby teto premeny tychto bytosti boly dokonale - a tiez take nie jsu

krisek.poliak - 14. 01. 2012 13:26
Kybernaut ked ide o Alana Godfreya a jeho zazitok v UFO v ktorym bol niekto ako bibilicky Jozef, velky cerny pes a lietajici tanier sa premenil v niejaku izbu, tak prosim pozri si o com hovoria zazitky z Ruska o bytosteh ktore rade menia tvar a svatym sa ukazovaly v roznych postavach. Tento pripad je zo stranky pravoslavnej, ktora nie mala inkvizicie a svatych vojen, a ktora aj tak v ten sam sposob hovori o vetsinie UFO ako katolikovia. Katolici a pravoslavni maju rozne nazory v dulezitych vecach, ale ked ide o vetsinu UFO tak ich hlasy sa sebe podobaju - ako tiez hlasy muslimov ktori teto bytosti volaju "jinnovia" Tak ze porovnaj sa "dom" do ktoreho bol uneseny Alan Godfrey, z domom do ktoreho bol uneseny tento pravoslavny chlapec: "Únos "unos cez pohanskych bohov, velmi pripomína" únos "do UFO. Jeden z takych pripadov je popísany v pravoslavnej relacii spojenej z zivotom sv. Nila Sorskiego, (obnoviteľa mníšskeho života v Rusku v pätnástom storoči). Krátko po smrti svätého v jeho kláštore žil kňaz so svojim synom. Raz, keď bol chlapec poslaný s nejakou postou, "napadol ho náhle podivný muž, ktorý ho schmatol a zdvihol, doslova na krídlach vetra, v nepriechodnej lesy, a postavil ho pred oknom uprostred obrovskej miestnosti v svojom dome." Keď sa kňaz a bratia modlili k sv. Nilovi, aby im pomohl nájsť chlapca, Svätý "prišiel dieťaťu na pomoc, ukazal sa v prednej časti miestnosti, a svojou palicou udrel v okno pri ktorom bol nehany uneseny chlapec. Ked svaty udrel v to okno, vted celá budova sa otriasla a všetci "pohansky bohovia" spadli na zem." Svätý prikázal "pohanskemu bohu" odnest chlapca na miesto, z ktorého ho uniesli, a potom stal sa neviditeľný. "Pohansky bohovia zarevaly zlosťou na dlhú dobu, a znovu "nieznamy" chytil chlapca a letel s ním, ako vietor [...], hodil nim v kopu sena a zmizol." Keď mnísi ho našiel, "chlapec im povedal všetko, čo sa stalo, čo videl a počul. Od tej doby sa chlapec stal tichý a pokorný, doslova omámený". Vystrašený kňaz spolu so svojim synom opustili pustovňu" http://wiadomosci.monasterujkowice.pl/?p=2219

krisek.poliak - 14. 01. 2012 12:44
Na polskom internete tiez pise ze egypska bohini Bast, mala tiez partnera ktory vyzeral ako ona, a ktory sa volal "Basti-czai". Kybernaut esce pises takto: ""unesený tie zvieratá vidia v regresívnej hypnóze a v povestiach popisované podobné alebo rovnaké zvieratá sú popisované tak, že tí svedkovia, ktorý tie zvieratá videli, neboli v žiadnej hypnóze ale v normálnom bdelom stave ich videli. A to je obrovský rozdiel niečo vidieť v hypnóze a v normálnom bdelom stave. Takže neviem, neviem, že či je najvhodnejšie porovnávať takéto veľmi odlišné javy videné v regresívnej hypnóze a v bdelom stave" - a teraz pocuvaj lebo poviem to nie pre to zeby sa robit mudrym (lebo aj velmi nie jsom) ale pre to zeby dokazat ze v tom pripade nie je vyznam branit teorie psychologov ktori esce niedavno robily blaznov zo svedkov UFO. Keby to bola pravda ze: "je obrovský rozdiel niečo vidieť v hypnóze a v normálnom bdelom stave. Takže neviem, neviem, že či je najvhodnejšie porovnávať takéto veľmi odlišné javy videné v regresívnej hypnóze a v bdelom stave" - v tom pripade ufologovia by nie mohli porovnavat "mimozemstan" o vyzore "greys" o ktorych tak isto hovoria svedkovia ktori si na nich spominaju v hypnoze a v normalnom bdelom stave... Ked v pripadoch z "greys" sa nie robi rozdel v relaciach v ktorych ludia o nich hovoria v hipnoze a ini v bdelom stave, to tak isto je v pripade "zviero-bytosti" - ufologovia nie mozu robit rozdel ked o tychto bytostech ludia chovoria tak isto v hipnoze ako v bdelom stave.

Všetky príspevky


Články

Dnes je Piatok
29. 3. 2024

Zmeniť tému


Prihlásenie

Prihl. meno

Heslo



Registrácia


Anketa

Videli ste UFO?

Áno: 3342 ľudí


Nie: 2417 ľudí


Spolu hlasovalo:
5759 ľudí


Pozorovali ste UFO, či iný nezvyčajný jav? Svoje pozorovanie môžete nahlásiť tu!


UFO klub Zlín

Asociácia UFO Bádatelov

BestUbytovanie.eu - Ubytovanie na Slovensku

Bezplatná inzercia - auto-moto, elektro, nehnutelnosti, práca, služby, šport, zvieratá