facebook

Ufo alebo vyspele zemske civilizacie na zemi v minulosti ?

Vo vseobecnosti prevlada nazor , že pred zopar tisickami rokov vznikol prvy clovek na zemi . Predtym udajne neexistovala na zemi ziadna ludska populacia ale boli tu dinosauri a rozne dalsie zivocichy .Takisto prevlada nazor ze v minulosti na zemi neexistovali ziadne navstevy mimozenstanov . Pokusim sa vam v mojom prispevku dokazat opak .

1. Tak napriklad ludstvo uz dnes nachadza rozne zahadne predmety zvecsa nahodne, na rozlahlych kutoch zeme ktore su vyrobene z takych zliatin a v takom pomere že aj sucasna ludska technologia by s tym mala velke tazkosti to vyrobit . Tieto rozne predmety su zvecsa od niekolko tisic alebo az dokonca do niekolko desiatok , az stotisic rokov stare . Ano, citate spravne . Hned sa teda moze naskytnut otazka , jak sa mohol dany predmet vyrobit pred niekolkymi tisickami rokov ked v tej dobe este na zemi nebola udajne ziadna technologia , a ludia vtedy zili este v jaskyníach ?

Odpoved je nemozna ak predpokladame ze v dobe vyroby daneho predmetu bola technika na zemi na nulovej urovni . Preto treba predpokladat ze uz v davnej dobe bola bud na zemi nejaka vyspela civilizacia o ktorej dnesni vedci zatial nevedia najst ziadne zaznamy o jej existencii , alebo v davnej minulosti pristali na zemi mimozenstania a urobili si tu trebars zakladnu a trebars oni vyrobili ten dotycny predmet .

Takisto ak si pozrieme rozne starodavne spisy , ludia tam pisali o roznych javoch na oblohe ktore si nevedeli vysvetlit . Ano na prvy pohlad si mozte povedat ze mohli opisovat trebars opis komety alebo ineho bezneho utvaru , avsak kopu starodavnych spisov opisuje aj rozne zerave gulate predmety ktore preleteli okolo dotycnej osoby len niekolko desiatok metrov !

alebo niektore zahadne predmety sa na isty cas sa vznasali niekolko metrov nad hlavami svedkov , pricom vydavali rozne ziarive svetla , a zrazu z nicoho nic velkou rychlostou zmizli . Mnohe nezname telesa vydavali dokonca aj zvuk . Naskyta sa teda otazka opisovali ludia v minulosti iba bezne telesa typu meteorit , kometa .... ?

alebo boli v tej dobe svedkami niecoho iného ?trebars UFO ?

S najvecsou pravdepodobnostou je to ta druha moznost , lebo ako som uz spomenul vela neznamych predmetov sa pohybovala v tesnej blizkosti dotycnych ludi , niektore dokonca vydavali zvuk , ine zase svietili atdd. Pokial viem tak meteorit a ani ziadne ine teleso nesplna tuto vlastnost , a uz vonkoncom nelieta zopar metrov nad hlavami ludi , i ked mohla by nastat situacia ze meteorit tesne preletel nad hlavami okolitych svedkov ked dopadal na zem , avsak takto by mohol vysvetlit iba zopar zahadnych spisov . Avsak mnohe telesa sa dlhsi casovy usek znasali nad hlavami ludi pricom sa znasali na jednom mieste . V tychto pripadoch nemohlo ist o meteorit , a sotva sa najde nejake vesmirne teleso ktore by doletelo na zem a isty casovy usek by sa len tak vznasalo nad hlavami ludi a potom z nicoho nic velkou rychlostou zmizlo . Teda znova mozme usudit ze , takmer urcite vtedajsi ludia skor opisovali nejake stroje ktore museli byt ovladane nejakou inteligenciou .

Kedze nevieme o ake stroje presne islo a kto ich riadil mozeme to skratene nazvat ufo .

Samozrejme je tu este nmoznost ze si to dotycne osoby ktore napisali v minulosti tieto zahadne spisy jednoducho vymysleli , avsak pravdepodobnost takehoto javu je takmer nulova .

Spisy o roznych zahadnych objektoch nachadzame vo velkom mnozstve a to vo vsetkych oblastiach planety , sotva si to teda vsetci tito ludia mohli vymysliet . Takisto Nevidim ziaden rozumny dovod preco by si to take velke mnozstvo ludi vobec vymyslalo ? naco ?? to by nedavalo zmysel .

Dalsia moznost moze byt že vtedajsi svedkovia udalosti mohli byt pod vplyvmi drog , mohli mat halucinacie , vidiny , sny, atd .

Ako som uz vravel tieto spisy o zahadnych objektoch sa vyskytuju na celom svete . Sotva sa teda mozme domnievat že vsetci svedkovia na svete fičali vtedy na nejakej droge . A vzdy ked videli nejaky zahadny ukaz tak vzdy museli byt udajne na drogach . Ako som uz povedal tych zahadnych opisov je take mnozstvo že sotva mozme povedat že su vsetky vyplodom halucinacii . A navyse zahadne objekty videlo kopu krat aj viacero svedkov ktori mohli o tom dosvedcit . Mam si snad mysliet že vsetci svedkovia boli v danej chvili pod drogami a mali rovnaku halucinaciu ?? :D

Takisto osoby zvecsa ked opisovali tieto zahadne objekty tak zvecsa uvadzali ze pred tym ako videli dane zahadne objekty na oblohe , tak zvecsa vykonavali nejaku normalnu cinost , trebars spali , jedli atdd . Kebyze boli na drogach tak by to zrejme vo svojich spisoch uviedli , ze trebars dal som si drogu a potom som zapocul divne zvuky......

Je toho este vela o com by sa tu bolo zaujimave zmienit a takisto je vela dalsich argumentov a dokazov že na zemi sa v minulosti dialo nieco zahadne a takmer urcite bola za tym nejaka vyspelejsia neznama civilizacia .

Clanok je myslim že už vcelku dost dlhy a preto som sa rozhodol ze budem pokracovat nabuduce

Davajte komentare, velmi rad si ich vypocujem

Obrázky k článku

Videli nasi predkovia podobny zahadny objekt ?
Videli nasi predkovia podobny zahadny objekt ?
Kategória: UFO
Dátum: 10.10.2014 19:12
Pridal: kapor
Zobrazené: 11100 krát

Diskusia

Počet príspevkov: 1


ado277 - 07. 12. 2014 09:52
Zaujimavy text, pacilo sa mi pridanie svojho nazoru a nie len vedecké fakty :d

Všetky príspevky


Články

Dnes je Sobota
20. 4. 2024

Zmeniť tému


Prihlásenie

Prihl. meno

Heslo



Registrácia


Anketa

Videli ste UFO?

Áno: 3377 ľudí


Nie: 2443 ľudí


Spolu hlasovalo:
5820 ľudí


Pozorovali ste UFO, či iný nezvyčajný jav? Svoje pozorovanie môžete nahlásiť tu!


UFO klub Zlín

Asociácia UFO Bádatelov

BestUbytovanie.eu - Ubytovanie na Slovensku

Bezplatná inzercia - auto-moto, elektro, nehnutelnosti, práca, služby, šport, zvieratá