facebook

Pozorovania UFO nad Poľskom (2)

Miesto: Konary
Dátum a čas: 14. februára 2014, 20:50 do 20:55

„14. februára 2014, Medzi 20:50 a 20:55, som videl na oblohe dva objekty guľovitého tvaru tmavo oranžovej farby. Najprv letel jeden a za ním nasledoval druhý. Pohybovali sa v jednej horizontálnej priamke v rovnakej vzdialenosti.

Presúvali sa od západu na východ a potom náhle zmizli. Najprv jeden, potom druhý (druhý na rovnakom mieste). Chcel som to odfotiť, ale ako som utekal domov, jeden guľovitý objekt zmizol. Podarilo sa mi odfotiť druhý."

Podľa zistení sa objekty pohybovali vo výške v akej lietajú ľahké lietadlá a boli dosť veľké. Ich približnú veľkosť na vystretej ruke svedok určil na 1,5 cm. Presné určenie parametrov nebolo možné. Gule nevydávali žiadne zvuky.

Mladý muž hovorí, že objekty zbadal z okna domu a potom vyšiel von. Podľa neho gule po celú dobu zotrvávali v celistvom tvare a ich svetlo nemenilo intenzitu. Stále udržiavali konštantnú vzdialenosť medzi sebou. Pohybovali sa rovnomerným pohybom, pomerne vysokou rýchlosťou, bez náhlych manévrov.

Celkovo udalosť sledovalo niekoľko ľudí (vrátane rodičov svedka), ale nikto nebol schopný určiť, čo to je. Sám pozorovateľ taktiež označil tieto objekty ako neidentifikované. Jeden z nich sa mu podarilo zachytiť na fotografii. Udalosť nebola sprevádzaná žiadnymi inými anomáliami. Prítomnosť objektov nemala vplyv na elektrické zariadenia, na svedka, či na správanie zvierat.

Hoci svedok tvrdí, že objekty sa pohybovali po jednej priamke a zmizli na rovnakom mieste, nemožno na sto percent vylúčiť hypotézu, že to boli lietajúce lampióny. Je pravda, že gule nevydávali charakteristické mihotajúce svetložlté svetlo, avšak existuje veľa druhov lampiónov rôzneho vzhľadu. Zdá sa, že bude veľmi ťažké odpovedať na otázku, čo 14. februára letelo nad Konarami.

zdroj: www.infra.org.pl

Obrázky k článku


Kategória: UFO
Dátum: 10.09.2014 18:40
Pridal: Admin
Zobrazené: 9536 krát

Diskusia

V diskusii niesú žiadne príspevky

Pridať príspevok



Články

Dnes je Piatok
29. 3. 2024

Zmeniť tému


Prihlásenie

Prihl. meno

Heslo



Registrácia


Anketa

Videli ste UFO?

Áno: 3342 ľudí


Nie: 2417 ľudí


Spolu hlasovalo:
5759 ľudí


Pozorovali ste UFO, či iný nezvyčajný jav? Svoje pozorovanie môžete nahlásiť tu!


UFO klub Zlín

Asociácia UFO Bádatelov

BestUbytovanie.eu - Ubytovanie na Slovensku

Bezplatná inzercia - auto-moto, elektro, nehnutelnosti, práca, služby, šport, zvieratá