facebook

Čo ak je to všetko inak? časť 2

Skutočná história Zeme je veľmi bizarná.

Je tak nezmyselná, že je to až neuveriteľné. Nespočetné množstvo životne dôležitých informácií chýba. Obrovský konglomerát non sequitur pamiatok a mytológie, zapadnutých do  prchavej povahy samotnej Zeme.Cyklické  obdobia - utopené a miešajúce sa kusy fyzických  dôkazov.
Tieto faktory v kombinácii s amnéziou, post-hypnotickými stavmi, falošné fasády a skryté manipulácie urobili skutkový pôvod a históriu civilizácií Zeme prakticky nerozlúštiteľné. Akýkoľvek výzkumník, bez ohľadu na to aký geniálny, je odsúdený váľať sa v bažine bezvýchodiskových predpokladov, nefunkčných hypotéz a večného tajomstva.
Vzhľadom k tomu, že Domain neutrpí žiadnu škodu, pridám nejaké vysvetlenie k Vašej neúplnej znalosti o histórii Zeme.
Tu sú niektoré dáta a udalosti, ktoré nie sú uvedené v učebniciach dejepisu Zeme. Tieto dáta sú významné, pretože poskytujú niekoľko informácií o vplyvoch "Starej Ríše" na Zemi.
Tieto dáta a udalosti sú z nahromadených informácií v dátových súboroch Domain - aspoň tie, ktoré sú dostupné pre mňa skrze priestor centra stanice komunikácie. 

208.000 p.n.l. -
Invázia "Starej ríše", ktorej sídlo bolo v blízkosti jedného z "chvostov hviezd" v súhvezdí Veľká Medvedica (Veľký voz). "Stará Ríša" silou invázie dobyla túto oblasť jadrovými zbraňami.Po opadnutí rádioaktivity a vyčistení atmosféry dostali imigráciou bytosti z inej galaxie do tejto galaxie. Tu  zriadili spoločnosť/skupinu, ktorá tu fungovala až do príchodu Domain ....asi pred 10.000 rokmi. 

75.000 p.n.l. -
Domain záznamy obsahujú veľmi málo informácií o civilizáciách známych ako  Atlantída a Lemuria okrem vedomostí, že prestali existovať na Zemi vo viac- menej rovnakom čase. Zdá sa, že tieto civilizácie utiekli zo svojich rodných planetárnych systémov, /Tarra, ktorá bola napokon aj „Starou ríšou zničená/, v snahe uniknúť politickej alebo náboženskej perzekúcii.Domain vie, že dlhotrvajúci ediktom "Starej Ríše" zakazuje neoprávnenú kolonizáciu planét. Preto je možné, že ich ničenie bolo spôsobené tým, že policajné a vojenské sily sledovali kolonistov, považovali ich za  zločincov a zničili ich. Hoci sa to zdá ako pravdepodobný predpoklad, neexistuje žiadny presvedčivý dôkaz, ktorý vysvetľuje úplné zničenie a zmiznutie celých dvoch civilizácií. 
Vzhľadom na nespočetné druhy prirodzene sa vyskytujúcich globálnych kataklyzmatických udalosti, ktoré sú na Zemi, planéta Zem nie je vhodná na obývanie IS-BES. Navyše boli príležitostné globálne katastrofy spôsobené IS-BES, ako tá, ktorý zničila dinosaury pred cca 65 miliónmi rokmi.
Táto katastrofa bola spôsobená intergalaktickou vojnou, počas ktorej Zem, a mnoho ďalších susedných mesiacov a planét boli ostreľované atómovými zbraňami. Atómové výbuchy spôsobili aj veľa vulkanickej erupcie. Väčšina planét v tomto sektore galaxie boli od tej doby neobývateľné púšte. 
Zem začala byť používaná ako smetisko a väzenie pre IS-BES. IS-BES boli zajatí a dopravovaní k Zemi z rôznych častí "Starej Ríše". "Amnézne stanice" boli pripravené na Marse /hlavne oblasť Cydonia/.  Na Zemi hlavne v horách Rwenzori v Afrike, v Pyrenejach, v dnešnom Portugalsku, a na stepiach Mongolska.Takzvané  „pyramída civilizácie" boli zámerne vytvorené ako súčasť IS-BE väzenského systému na Zemi.Pyramída je údajne symbol pre "múdrosť". Avšak, pyramídy na planéte Zem majú fungovať ako súčasť komplikovanej amnézie pozostávajúcej z významu  MYSTERY.Slúžili tiež ako určitá forma medihvuezdnej komunikácie.MYSTERY  je postavená na klamstvách a polo-pravdách.
Všetky civilizácie pyramíd na Zemi boli starostlivo vymyslené a zručne kombinované s niekoľkými pravdami. Kňazi kultu "Starej ríše" v kombinácii so sofistikovanými matematickými a vesmírnymi technológiami pripravili divadelné metafory a symbolizmus. Všetky tieto prvky sú návnadou a lákadlom estetiky a tajomstva.Zložité rituály, astronomické výpočty, tajné obrady, masívne pamiatky, nádherná architektúra, umelecky stvárnené hieroglyfy a človek-zviera "bohovia", boli určené na vytvorenie neriešiteľnej záhady pre IS-BE väzenskú populáciu na Zemi. Tajomstvo odvádza pozornosť od pravdy, že IS-BES boli zachytení a uväznení na tejto planéte ďaleko, ďaleko od ich domova.
Pravdou je, že každý IS-BE prišiel na Zem z niektorej inej planetárnej sústavy. Ani jeden človek na Zemi nie je "natívny" obyvateľ.

Mystery posilňuje steny väzenia. "Stará Ríša" sa obávala, že IS-BES na Zemi by mohli získať pamäť. Preto jednou z hlavných funkcií kňazstva "Starej Ríše" je, aby zabránilo IS-BES na Zemi rozpamätať sa, kto v skutočnosti sú a odkiaľ prišli.Tento nerozlúštiteľný zmätok nepodstatných informácií, geometrické vzory, matematické výpočty, astronomická orientácia sú súčasťou falošnej spirituality založenej na „pevných objektoch", v snahe zmiasť a dezorientovať IS-BES na Zemi. 

cca 15.000 p.n.l -
"Stará ríša" dohliada na realizáciu a stavbu hydraulických ťažobných operácií v pohorí Ánd, v dnešnej Bolívii v blízkosti jazera Titicaca (ťažba cínu), vrátane výroby masívnych kamenných kvádrov na výstavbu budovy známej ako Kalasasaya - "Brána slnka" v nadmorskej výške takmer 14.000 stôp.

11.600 p.n.l -
V dôsledku bojov znepriatelených frakcií "Starej ríše" sa polárna os Zeme posunula na námornú oblasť. Posledná doba ľadová náhle skončila a úroveň oceánu zatopila veľkú časť pevniny. Posledné zvyšky pozostatkov Atlantídy a Lemurie boli pokryté vodou. K masívnemu vymieraniu zvierat došlo v Amerike, Austrálii a v arktických oblastiach vzhľadom k posunu pólov. 

10.450 p.n.l -
Plány "Starej Ríše" pre stavbu Veľkej pyramídy v Gíze boli vykonané IS-BES, ktorý sa volal Thovth. 4 "vetracie šachty" pyramídy sú perfektne zladené a orientované na hviezdy do súhvezdia Orion ako je vidieť z Gizy smerom k Nílu-ako pozemskej reprezentácie Mliečnej dráhy na oblohe. 

10.400 p.n.l -
Podľa historika Herodotusa  elektronické technológie a ďalšie technológie od zničenej civilizácie Atlantídy sú pochované v trezore pod labou Sfingy. Grécky historik píše, že niektorí z jeho priateľov boli kňazi Anu-Sumerianského boha u egyptského mesta Heliopolis. 

8212 p.n.l -
Vedic kostolné piesne sú súbor náboženských kostolných piesní, ktoré boli zavedené do spoločnosti na Zemi. Prechádzajú v hovorenej tradícii z generácie na generáciu. "Chválospev na dieťa" obsahuje myšlienku tzv. cyklu fyzického vesmíru: vznik, rast, ochranu, úpadok a smrť, alebo premenu energie a hmoty vo vesmíre. Tieto cykly kostolných piesní opisujú "evolučnú teóriu". Tu je obrovský súbor vedomostí, ktorý obsahuje veľké množstvo duchovnej pravdy. Bohužiaľ bolo to nesprávne vyhodnotené ľudmi a kňazi zamenili tieto vedomosti za klamstvá nastražené tak aby sa zabránilo využívaniu týchto múdrostí a objaviť spôsob ako uniknúť z väzenia tejto planéty.
  
8050 p.n.l -
Zničenie domovskej planéty "Starej ríše" v tejto galaxii. To bol koniec "Starej ríše", ako politickej entity v tejto galaxii. Avšak pre nadmernú veľkosť "Starej Ríše" bude trvať mnoho tisíc rokov pre Domain aby ju zničil úplne.Zvyšky vesmírnej flotily "Starej ríše" v slnečnej sústave Zeme boli nakoniec zničené až v roku 1230 n.l. 

6750 p.n.l -
Ostatné „falošné" civilizácie boli medzitým pripravené na Zemi. Tieto boli založené v Babylone, Egypte, Číne a Strednej Amerike. Boli využívané hlavne na poskytovanie služieb, stavbu zariadení komunikačných staníc, prístavov, a ťažbu lomového kameňa.
Ptah bolo meno prvého správcu, v postupnosti správcov zo "Starej ríše", ktorí reprezentovali pre obyvateľstvo Zeme "božských" vládcov.
Ptah /EN-KI/, jeho význam možno chápať ako "Het-Ka-Ptah", alebo "dom Ducha Ptah" bol stavebný inžinier. Jeho najvyšší kňaz dostal titul 'veľký vodca remeselníkov'.Ptah bol tiež boh reinkarnácie v Egypte. On založil obrad " otvárania úst ", ktorý bol vykonávaný kňazmi na pohreboch k "uvoľneniu duše" od mŕtvoly. Samozrejme, keď bola "duša" prepustená, bola následne zajatá, spravená amnézia, a vrátená znova na Zem.Takzvaný "Devine" vládcovia, ktorí nasledovali Ptaha na Zemi boli nazývaní "NTR", čo znamená "opatrovníci " Egyptský. Ich symbolom bol had, drak, a predstavovali tajomstvo kňazstva "Starej Ríše" Hovorili si "bratstvo hada". 

6248 p.n.l. -

Stále prebieha aktívne bojovanie medzi Domain a prežívajúcimi zvyškami vesmírnej flotily "Starej ríše" v tejto slnečnej sústave, ktorá trvala takmer 8.500 rokov.

5965 p.n.l -
Vyšetrovanie zmiznutia síl Domain v tomto solárnom systéme viedlo k objavu základní "Starej Ríše" na Marse aj inde. Domain prevzala planétu Venuša ako obranný postoj proti silám "Starej ríše". Domain tiež sledovala formy života na Venuši, ktorá má veľmi hustú, horúcu a ťažkú atmosféru zloženú z mrakov  kyseliny sírovej. Existuje niekoľko foriem života na Zemi, ktoré môžu vydržať atmosferické prostredia na Venuši.
Domain tiež založila tajné zariadenia a kozmické stanice v tejto slnečnej sústave. Sú umiestnené v páse asteroidov. Tento pás asteroidov poskytuje veľmi užitočnú nízko-gravitačnú platformu pre vzlet a pristátie kozmickej lode. Je využívaný ako "galaktický skok" medzi Mliečnou dráhou a priľahlými galaxiami.K dispozícii nie sú žiadne planéty na tomto konci galaxie, ktoré môžu slúžiť ako dobrý galaktický vstup pre prichádzajúce lode. Ale táto „rozpukaná" planéta, /Tiamat/, je veľmi ideálny priestor. V dôsledku našej vojny proti "Starej ríši" táto oblasť slnečnej sústavy je teraz hodnotný majetok Domain.

3.450 - 3.100 p.n.l -
Zásah do záležitostí na Zemi robotníkmi "Starej Ríše", alebo "božských bohov", bol v tomto okamihu prerušený Domain silami. Títo robotníci boli nútení nahradiť seba  ľudskými vládcami. Prvé dynastie faraónov, ktorí spojili Horný a Dolný Egypt začali vládou faraóna, ktorým zhodou okolností bol Thovth. On založil hlavné mesto zvané Men-nefer. Tým začal prvý sled 10-tich ľudských faraónov a nastala  doba 350 rokov chaosu. 

3200 p.n.l -
Ako som už spomenula, stále prebiehala vojna medzi Domain a silami "Starej ríše".Technológie a civilizácie nainštalované na Zemi počas tohto obdobia boli "balené". Oni sa "nevyvíjali" na Zemi. Samozrejme neexistujú žiadne dôkazy na Zemi o evolučnom prerode, ktorý vyústil v sofistikované kultúrne tradície, matematiku, jazyky, písanie, náboženstvo, architektúru v Egypte alebo v civilizácií pyramíd. Tieto kultúry kompletne so všetkými detailmi rasových, telesných typov, vlasy, tváre, make-up, rituály, morálne kódexy a tak ďalej, sa "objavili" ako kompletné integrované balíky.Fyzické dôkazy naznačujú, že všetky dôkazy o zásahu Domain, alebo síl "Starej Ríše", alebo akékoľvek iné mimozemské aktivity, boli starostlivo "vyčistené" aby nedošlo k vzbudeniu podozrenia.

 3172 p.n.l. -

Utvorenie astronomických mriežok, ktoré spájajú kľúčové ťažobné lokality a astronomické objekty 'bohov' v Andách, ako Tiahuanaco, Cuzco, Quito, mestá Ollantaytambo, Machu Picchu a Pachacamac na ťažbu drahých kovov, vrátane cínu na použitie pri výrobe bronzu. Kovy boli vo vlastníctve "bohov" samozrejme.
Veľká rozmanitosť podnikateľskej ťažby vykonanej na Zemi v tej dobe bola spôsobená vojnou medzi "Starou Ríšou" a Domain. Títo baníci vyrezali niekoľko sôch seba samých. Ponce, kamenná socha v prepadnutom nádvorí chrámu Kalasasaya, je hrubé stvárnenie pracovníka pomocou elektronických, svetlo emitujúcich-vĺn."Stará ríša" udržiavala ťažobné činnosti na planétach po celej galaxii po veľmi dlhú dobu. 

2450 p.n.l. -
Veľké pyramídy a komplex pyramíd neďaleko Káhiry boli ukončené. Nápis vytvorený administrátormi "Starej Ríše" môže byť videný v takzvaných textoch pyramíd. Tieto hovoria, že pyramída bola postavená pod vedením Thovtha. Samozrejme nikdy tam nebol kráľ pochovaný v komore, pretože pyramídy neboli určené na použitie ako pohrebné komory.
Veľká pyramída bola umiestnená práve v presnom centre všetkých pevnín na Zemi pri pohľade z vesmíru.Šachty postavené vnútri pyramídy sú totožné s konfiguráciou hviezd v súhvezdí Orion, Canus Majora, a konkrétne Sírius A. Šachty sú tiež zladené s Veľkým vozom, kde bolo domovské súhvezdie "Starej ríše". Tiež Ainitak, Alfa a Beta Draconis, Malý medveď. Tieto hviezdy sú jeden z kľúčových systémov "Starej ríše", z ktorých IS-BES boli prinesené na Zem
Konfigurácia všetkých pyramíd v Gíze vytvára "zrkadlový obraz" slnečnej sústavy a niektorých súhvezdí "Starej ríše".

1351 p.n.l - 1337 p.n.l -
Domain  aktívne viedla vojnu aj proti náboženskému dobytiu Egypta. V Egypte sa začal rozmáhať kult, ktorý sa volal kňazi Amunu, tiež známy ako bratstvo hada.Počas tejto doby „ľudský" faraón Achnaton zrušil kňazstvo Amunu, a presunul hlavné mesto Egypta z Téb do nového umiestnenia v Amarna, na presné geodetické centrum Egypta.Kňazstvo Amunu tento krok vnímalo ako zradu a preto rozšírili tézu o tom, že Achnaton „odovzdal" teleportačný portál, ktorý bol umiestnený v pyramíde, nepriateľovi, čiže zradil. Domain portál prevzala a uzatvorila.Avšak  toto „sprisahanie" s cieľom zvrhnúť náboženskú kontrolu "Starej Ríše" sa rýchlo kazí.

850 p.n.l -
Homér, slepý grécky básnik, napísal príbehy 'bohov', ktoré si „vypožičal" a upravil z predchádzajúcich zdrojov vo Vedic textoch, Sumerských textoch, Babylonskej a Egyptskej mytológie.

700 p.n.l. -
Vedic kostolné piesne boli prvýkrát preložené do gréčtiny. Toto bol začiatok kultúrnej revolúcie v západnej civilizácii.

638 do 559 p.n.l -
Solón, múdry muž z Grécka, oznámil existenciu Atlantídy. To bolo informácia, ktorú dostal od vysokých kňazov "Starej ríše". Títo sa volali Psenophis z Heliopolis a Sonchis zo Sais, s ktorými  Solón študoval v Egypte.

630 p.n.l. -
Zoroaster vytvoril náboženstvo v Perzii nazývané  Ahura Mazda. To bol ďalší z rastúceho počtu "monoteistických" bohov.

604 p.n.l. -
Laozi, filozof, ktorý napísal malú knihu s názvom "The Way", bol IS-BES veľkej múdrosti, ktorý prekonal následky amnézia/hypnózy  "Starej Ríše" a utiekol zo Zeme. /Ako jeden z mála/.Podľa legendy posledný život ako človek prežil v malej dedine v Číne. Premýšľal o podstate vlastného života. Rovnako ako Gautama Siddhártha spomenul si na vlastné myšlienky a minulé životy. Pritom si obnovil niečo z vlastnej pamäte, schopností a nesmrteľnosť. /Takže je tu nádej na únik !!! /
Ako už starý muž  sa rozhodol opustiť dedinu a ísť do lesa opustiť telo. Niekto ho zastavil a prosil ho, aby napísal svoju osobnú filozofiu pred odchodom.

Tu je malý kúsok rád o "ceste" novoobjavenia jeho vlastného ducha: 

Ten, kto sa pozerá, neuvidí to;

Ten, kto počúva, nebude počuť;

Ten, kto tápe, nebude chápať.
Beztvaré nebytia, nehybný zdroj pohybu.

Nekonečná esencia ducha je zdrojom života.
Duch je samostatný..

Hrniec je tvorený z hliny a priestor v ňom vytvorený je veľmi užitočný.
Akcia je spôsobená silou nič na niečo, rovnako ako nič z ducha je zdrojom všetkých foriem.
Jeden má veľké utrpenie, pretože má telo.

Bez tela, aké utrpenie by bolo možné?

Keď jeden sa stará viac o telo než o jeho vlastného ducha, Jeden sa stáva telom a stráca cestu ducha.

Ja, duch, vytváram ilúziu.
Klam človeka je to, že realita nie je ilúzia.

Ten, kto vytvára ilúzie a robí ich skutočnejšie ako realita, nasleduje cestu ducha a nájde spôsob ako do „neba ". 

593 p.n.l -

Genesis príbeh, napísaný židovským ľudom opísal "anjelov" alebo "synov Božích", ktorí sa párili so ženami Zeme. Títo boli pravdepodobne renegátmi "Starej ríše". / Bližšie informácie o týchto „Padlých anjeloch"  prinášam v dokumente s názvom Náboženstvo – najväčší podvod v dejinách ľudstva/

Je potrebné poznamenať, že veľká časť "Starého zákona" bola napísaná počas zajatia Židov, ktorí boli zotročení v Babylone a boli veľmi silne riadení kňazmi "Starej ríše". Kniha predstavuje falošný pocit času a falošnú predstavu o pôvode ľudstva. 

580 p.n.l. -
Delfská veštiareň bola chrám v sieti mnohých iných chrámov. Každý chrám bol komunikačné centrum  kňazov určený miestnemu "bohovi". Každý z chrámov v tejto sieti bol umiestnený presne na 5 stupňoch zemepisnej šírky v určitých intervaloch od hlavného mesta Théby, cez celú oblasť Stredozemného mora až na ďaleký sever k Baltickému moru.Svätyňe slúžili, okrem iného, ako mriežky elektronických majákov, neskôr nazvaných "Omphalus Stones". Pôvodné elektronické komunikačné siete majákov boli zrušené, keď rozptýlené kňazstvo bolo nahradené vyrezávanými kameňmi.
Symbol kňazstva "Starej ríše" je drak, alebo had. 

200 p.n.l. -
Posledný zvyšok civilizácie pyramíd  je "Teotihuacan". Toto Aztécke meno znamená "miesto bohov", alebo  "kde sa muži menia na bohov". Podobne ako astronomické konfigurácie pyramíd v Egypte, je celý komplex presná mierka-model slnečnej sústavy, ktorá presne odráža orbitálne vzdialenosti vnútorných planét, pásu asteroidov, Jupiter, Saturn, Urán, Neptún a Pluto. Vzhľadom k tomu, že planéta Urán bola objavená  modernými teleskopy až v roku 1787 a Pluto až v roku 1930, je zrejmé, že stavitelia mali informácie z "iných zdrojov".
Spoločným prvkom civilizácií pyramíd je neustále používanie obrazov hada, draka. Je to preto, že bytosti, ktoré zasadili tieto civilizácie, tu chcú vytvoriť ilúziu, že "bohovia" sú plaziví. To je tiež súčasťou ilúzie navrhnutej tak, aby prehĺbilo amnéziu.

1.034 - 1.124 n.l. -
Celý arabský svet bol zotročený jedným človekom: Hasan ibn-al-Sabbah „starý muž hory". Založil Hashshashin, organizáciu, ktorá formou riadeného teroru a strachu ovládla veľkú časť Indie, Malej Ázie a väčšinu Stredomoria. Oni sa stali kňazmi, ktorí používali veľmi efektívny rozum-kontrolný mechanizmus a vydieračský nástroj, ktorý umožnil "Assassins" riadiť civilizovaný svet na niekoľko sto rokov.
Ich metóda bola jednoduchá. Mladí muži boli unesení a omámení hašišom. Boli vzatí do záhrady plnej krásnych hurisiek, hudby a iných radovánok. Mladým mužov bolo povedané, že oni boli v raji. Bolo im povedané, že keď sa chcú vrátiť do raja a žiť tam navždy, musia sa obetovať ako vrahovia ľudí, ktorých im prikážu zabiť. Muži vyrážali vždy znova a  znova do sveta uskutočňovať atentát misie.
To je veľmi hrubý príklad toho, aké jednoduché a účinné je vymývanie mozgov, ak je použité obratne a energicky.

1119 n.l. -
Kňazstvo Templárov bolo založené ako kresťanská vojenská jednotka po prvej križiackej výprave, ale rýchlo sa transformovalo do základu pre medzinárodný bankový systém na hromadenie peňazí na vedenie agendy pre robotníkov pozostatkov "Starej ríše" na Zemi.

1135 - 1230 n.l.
Domain dokončila zničenie zostávajúcich pozostatkov "Starej Ríše" v slnečnej sústave a okolo Zeme. Bohužiaľ ich dlhá tradícia ovládania mysle zostáva do značnej miery neporušená.

1307 n.l.
Templársky rytieri boli rozpustený kráľom Filipom IV-tým, ktorý bol hlboko v dlhu. On tlačil na pápeža Klementa V., aby  zatkol všetkých členov templárov, mučil ich,  vyrábal falošné priznania, a upálil. /Ako to dopadlo všetci vieme/.
Väčšina Templárov utiekla do Švajčiarska, kde založili medzinárodný bankový systém, ktorý tajne kontroluje ekonomiku Zeme.

A teraz pohľad na vývoj na Zemi z trochu  ineho pohladu! 

Hoci to nie je prioritou Domain zasahovať do záležitostí Zeme, Domain komunikačný Úrad mi povolil, aby som Vám poskytla niektoré informácie v snahe poskytnúť presnejšie a úplné pochopenie vývoja  a histórie Zeme , a tým Vám umožniť objavovať efektívnejšie riešenie jedinečných problémov, ktorým čelíte.Použitie nesprávnych teórií týkajúcich sa biologického inžinierstva a mnohých základných chýb, ktorých sa vedci na Zemi dopúšťajú je výsledkom neznalostí charakteru a relatívneho významu IS-BES, ako zdroja energie a inteligencie, ktorá animuje každú formu života.

Správne informácie o pôvode biologických entít boli vymazané z Vašej mysle. V snahe pomôcť Vám získať späť svoje vlastné pamäti, podelím sa  s Vami o niektoré faktické materiály, týkajúce sa pôvodu biologickej entity.Kompletná neznalosť-popieranie, že duch je zdroj životnej sily potrebnej na animáciu neživých objektov, alebo bunkových tkanív je jedinou príčinou porúch v západnej medicíne.
Okrem toho, k vývoju nedochádza náhodou. To si vyžaduje veľké množstvo technológií, ktoré musia byť vykonávané pod starostlivým dohľadom IS-BES. 

Ako dôstojník, pilot a inžinier Domain musím vždy predpokladať veľmi pragmatické hľadisko. Nemohla by som účinne plniť svoje poslanie, ak by som mala používať rétoriku filozofickej dogmy, alebo prevádzkovej príručky. Preto je naša diskusia o histórii na základe skutočných udalostí, ktoré nastali dlho predtým než IS-BES vôbec prišiel na Zem, a dlho predtým než "Stará ríša" prišla k moci.
Pred mnoho miliardami rokov som bola členom veľkého biologického laboratória v galaxii ďaleko od tejto. Laboratórium bolo nazvané "Arcadia - Regeneračná spoločnosť". Bola som biologický inžinier, ktorý pracuje s veľkým počtom zamestnancov/technikov. Bolo to naše podnikanie na výrobu a dodávky nových foriem života na neobývané planéty. Milióny hviezdnych systémov, s miliónmi obývateľných planét v tej dobe.Existovalo aj veľa iných biologicko-laboratórnych spoločnosti v tej dobe. Každý z nich sa špecializovala na výrobu rôznych druhov životných foriem. Po dlhé časové rozpätie tieto laboratóriá vyvinuli obrovský katalóg druhov v celom vesmíre. Väčšina základného genetického materiálu je spoločná pre všetky druhy života.

/Počujete páni vedci? Preto nachádzate rovnaké „genómy" u ľudí, alebo opíc, alebo slimákov, prípadne žiab/.

Preto ich práca sa najviac zaoberala manipuláciou zmeny základného genetického vzoru k výrobe variantov foriem života, ktoré by boli vhodné pre rôzne planéty."Arcadia - Regeneračná spoločnosť", /ďalej len ARS/, sa špecializuje na cicavcov a vtákov  zalesnených a  tropických oblastí. Naši marketingoví pracovníci uzatvárali zmluvy s rôznymi planetárnymi vládami a nezávislými kupujúcimi z celého vesmíru. Technici vytvorili zvieratá, ktoré boli v súlade s rozdielmi v klíme, atmosfére,  zemskej hustote a chemického zloženia. Okrem toho sme platili za integráciu našich exemplárov s biologickými organizmami iných firiem, ktoré už žili na planéte.
Ako si dokážete predstaviť, náš výskum si vyžaduje veľké množstvo medzihviezdneho cestovania a planetárneho prieskumu. Zozbierané údaje boli nahromadené vo veľkých počítačových databázach a hodnotené biologickými inžiniermi.
Na základe prieskumu získaných dát, dizajnu a umeleckého stvárnenia boli robené nové stvorenia. Niektoré návrhy boli predávané záujemcovi s najvyššou ponukou. Ostatné formy života boli vytvorené na splnenie požiadaviek našich vlastných klientov.

Konštrukcia a technické špecifikácie boli odovzdané do montážnej linky cez sériu bunkových, chemických a mechanických inžinierov pre riešenie rôznych problémov. Bola to ich práca integrovať všetky zložky a faktory na funkčnosť a estetiku hotového výrobku.Prototypy týchto tvorov boli potom vyrábané a testované v umelo vytvorenom prostredí. Nedostatky boli spracované, boli vykonané úpravy a nakoniec nová životná forma bola "obdarená" alebo "animovaná" životnou silou, alebo duchovnou energiou pred zavedením do skutočného planetárneho prostredia pre záverečné skúšky. 
Keď bola nová forma života už zavedená, sledovali sme interakciu týchto biologických organizmov s planetárnym životným prostredím, a s inými domorodými formami  života. Konflikty vyplývajúce z nezlúčiteľnej interakcie medzi organizmami boli vyriešené prostredníctvom rokovaní medzi nami a ostatnými spoločnosťami. Rokovania zvyčajne vyústili v kompromisy, ktoré vyžadujú ďalšiu úpravu na našich, alebo aj ich zvieratách. Toto je časť vedy alebo umenia ktorému Vy hovoríte "eugenika".
V niektorých prípadoch boli vykonané zmeny v planetárnom prostredí, ale nie často.

Zhodou okolností priateľ a inžinier, s ktorým som zvykla pracovať v ARS  mi povedal, že jeden z projektov - dlho potom čo som odišla zo spoločnosti -, ktorý zmluvne robili, bol dodať formy života na Zem, na doplnenie po vojne v tejto oblasti galaxie, ktorá zdevastovala väčšinu života na planétach v tejto oblasti. To bolo asi pred sedemdesiat miliónmi rokov.Zručnosti potrebné k úprave planéty do ekologicky interaktívneho prostredia, ktoré bude podporovať miliardy rôznych druhov bol obrovský záväzok. Špecializovaní poradcovia z takmer každej Biotechnologickej spoločnosti v galaxii pomáhali s projektom.

To, čo vidíte teraz na Zemi, je obrovská rôznorodosť foriem života. Vaši vedci sa domnievajú, že  "evolučná teória"  je vysvetlenie pre existenciu všetkých foriem života. Pravdou je, že všetky formy života na tejto planéte  a všetky ostatné v tomto vesmíre boli vytvorené spoločnosťami ako je tá naša!
Napríklad, sú tu milióny druhov hmyzu. Asi 350.000 z nich sú druhy chrobákov. Existuje viac ako 100 miliónov druhov životných foriem na Zemi v danom okamihu. Okrem toho existuje mnoho krát viac vyhynutých druhov života na Zemi. Niektoré z nich budú novo objavené vo fosílnych, alebo geologických záznamoch Zeme.
/preto aj teraz nachádzame stále neznáme a nové druhy živočíchov. Je stále „dopyt" po nových modeloch? /

Aktuálne "teórie evolúcie" foriem života na Zemi sa nepovažujú za javy biodiverzity.  Evolúcia prirodzeným výberom je sci-fi. Jeden druh nie je náhodou, alebo náhodne sa vyvíjajúci aby sa stal ďalším druhom bez manipulácie genetického materiálu.
Napr. vtákopysk. Veľmi veľa šikovných inžinierov skombinovalo telo bobra s kačicou a urobilo cicavca, ktorý kladie vajcia. A ešte má aj jedovaté žľazy pod nechtami na zadných nohách.Nepochybne niektorý bohatý klient zadal "objednávku" ako darček, alebo na  pobavenie. Laboratórne biotechnologické spoločnosti na tom pracovali celé roky!
Predstava, že vytvorenie akejkoľvek formy života z náhodnej chemickej interakcie z nejakého prvotného slizu je nezmysel!  Vecne,  niektoré organizmy na Zemi,  ako je Proteobacteria, sú   Kmeň  určený predovšetkým pre "Star typ 3, trieda C" planéty. Inými slovami označenie pre planétu s atmosférou anaeróbne najbližšou veľkej, intenzívne horúcej modrej hviezdy.
Vytváranie foriem života sú veľmi komplexné, vysoko technické práce pre IS-BES, ktorí sa špecializujú v tejto oblasti. Genetické anomálie sú veľmi mätúce pre zemských biológov, ktorí majú svoju pamäť vymazanú.
Najväčšia technická výzva biologických organizmov bol vynález self-regenerácie, alebo aj pohlavné rozmnožovanie. To bolo vynájdené ako riešenie problému s neustálym vyrábaním „náhradných" tvorov,  ktoré boli zničené.  Planetárne vlády nechceli nakupovať  stále nové a nové zvieratá.
Nápad bol vymyslený pred biliónmi rokov ako výsledok konferencie riešenia sporov voči partikulárnym záujmom v biotechnologickom priemysle. Neslávna "Rada Yuhmi-Krum" bola zodpovedná za koordináciu výroby zvierat.
Kompromis bol urobený. Niektorí členovia Rady boli strategicky podplatení, alebo zavraždení a dohoda vyústila v biologický jav, ktorý dnes nazývame "potravinový reťazec".
Myšlienka, že zviera bude musieť konzumovať telá iných foriem  života ako zdroj energie, bola ponúknutá ako riešenie jedným z najväčších spoločností v biologickom inžinierstve. Táto firma sa špecializovala  na vytváranie hmyzu a kvitnúcich rastlín.
Spojenie medzi oboma je zrejmé. Takmer každá kvitnúca rastlina vyžaduje symbiotický vzťah s hmyzom, aby sa mohla množiť. Obidve hmyz aj kvety boli vytvorené rovnakou spoločnosťou. Bohužiaľ táto firma mala tiež oddelenie, ktoré vytvorilo parazitov a baktérie. 

Názov firmy hrubo preložený by bol "Chrobáci&Kvety". Skutočnosť, že vytvorili parazity a baktérie chceli  ospravedlniť tým, že tieto boli vyrobené na podporu rozkladu organického materiálu. V tejto oblasti bol veľmi obmedzený trh v tej dobe.
V snahe rozšíriť svoje podnikanie najali "Chrobáci&Kvety" veľké firmy a silné skupiny politických lobistov a velebili myšlienku, že formy života by sa mali odraziť od iných foriem života. Vynašli "vedeckú teóriu", ktorú použili ako propagačný trik. Táto teória bola, že všetky bytosti musia mať "potraviny", ako zdroj energie. Pred tým  žiadna z foriem života nevyžadovala takéto vonkajšie energie. Zvieratá nejedli ostatné zvieratá, ale potrebovali len  slnko, minerálne látky, alebo rastlinnú hmotu.
Samozrejme " Chrobáci&Kvety" išli do podnikania vývinu  konštrukcie a výroby mäsožravcov. Netrvalo dlho a bolo tak veľa zvierat, že problém „dopĺňania" sa stal veľmi ťažký. Ako 'riešenie' " Chrobaci&Kvety " navrhli s pomocou niektorých strategicky umiestnených úplatkov na vysokých miestach, že iné spoločnosti  začali používať 'sexuálnu reprodukciu' ako základ  pre doplňovanie život-formy." Chrobaci&Kvety " bola samozrejme prvá spoločnosť, ktorá vyvinula plány pre sexuálnu reprodukciu. 
Po niekoľko nasledujúcich miliónov rokov boli prijaté zákony, ktoré vyžadovali, aby tieto programy zakúpili iné biologicko-technologické firmy. Tieto firmy však trvali na tom, aby boli ich logá vytlačené na bunkovom dizajne všetkých existujúcich foriem života.

To viedlo ku ďalšej korupcii a pádu celého priemyslu. Nakoniec nápad 'jedlo a sex' úplne zničil bio-technologický priemysel, vrátane " Chrobáci&Kvety ". Celý priemysel sa vytratil a trh so spotrebnou formou života zmizol. Následne, keď nejaký druh zanikne, nie je žiadny spôsob ako ho nahradiť, pretože technológia vytvárania nových foriem života bolo stratená. 
Stále však existujú počítačové súbory na niektorých planétach, ktoré majú záznam o postupoch pre biologické inžinierstvo. Možno laboratóriá a počítače stále niekde existujú.  /Siene Amenti???/ 
Jadro konceptu technológie 'sexuálnej reprodukcie' bol vynález chemických,  alebo elektronických interakcií s názvom "cyklické podnet-reakcia generátory".  
Je to naprogramovaný genetický mechanizmus, ktorý spúšťa,  zdanlivo spontánne, opakujúce sa impulzy pre reprodukciu. Rovnaká technika bola neskôr upravená a použitá aj na iné biologické subjekty vrátane Homo Sapiens.
Ďalším dôležitým mechanizmom  používaným v reprodukčnom procese, a to najmä so subjektmi typu Homo sapiens, je implantácia "chemicko-elektrického spúšťača" v tele. "Spúšťač", ktorý priťahuje IS-BES  obývať ľudské telo, alebo nejaký iný druh "mäso-tela", je použitie umelej elektronickej vlny, ktorá používa "estetickú bolesť".
Každá pasca vo vesmíre, vrátane tých, ktoré slúžia k zachyteniu IS-BES, je "návnadou" s estetickými elektronickými vlnami. Vnemy, ktoré spôsobuje estetická vlnová dĺžka, /ďalej EVD/, sú viac atraktívne pre IS-BE  než akýkoľvek iný pocit. Ak sa elektronické vlny bolesti a krásy spoja dohromady, spôsobí to, že IS-BE zostane "prilepené" v tele.
EVD pre menšie formy života, ako napr. dobytok a iné cicavce, je chemikália vypúšťaná z pachových žliaz v kombinácii s reprodukčným chemicko-elektrickým impulzom stimulujúcim testosterón, alebo estrogén.  

Ochromujúci vplyv a závislosť na "sexuálno-estetickej bolesti" EVD je dôvod, že Domain nežijú v mäso subjektoch. Drvivá väčšina IS-BES celej tejto galaxie obýva nejakú formu mäsa-tela. Štruktúra, vzhľad, fungovanie a prostredie týchto spoločností sa líšia v závislosti od atmosféry a klimatických podmienok na planéte, ktorú obývajú. Telesné typy sú závislé do značnej miery aj na type a veľkosti hviezdy, okolo ktorej sa točia  planéty, ako aj vzdialenosti od hviezdy.
V priemere tieto hviezdy a planéty sa dostanú do klasifikácie, ktoré sú pomerne štandardné v celom vesmíre.

Napríklad, Zem je označená, ako „Typ 12, triedy 7 planéta". To je ťažká gravitácia, dusík/kyslík atmosféra planéty s biologickými formami života, v blízkosti jednej, žltej, stredne veľkej, nízko-žiariacej "Typ 12 hviezdy", alebo slnka. Správne označenie je ťažké presne preložiť kvôli extrémnemu obmedzeniu astronomického názvoslovia vo  Vašom jazyku.
Existuje toľko druhov foriem života, ako je zrniek piesku na pláži. Môžete si predstaviť ako veľa rôznych tvorov a typov organizmov vyrobili milióny spoločností, ako napríklad " Chrobáci&Kvety " pre všetky nespočetné planetárne systémy v priebehu 4 - 70 biliónov rokov!!! "
___________________________________________________

Teraz by som Vám aspoň v krátkosti popísala akú má Domain hierarchiu, alebo "triedny systém" pre všetky IS-BES:
 
Najvyššia trieda sú "slobodní" tzv. je-BES. To znamená, že nemajú obmedzenie na použitie akéhokoľvek typu tela a môžu prichádzať a odchádzať podľa ľubovôle, za predpokladu, že nemajú úmysel zničiť, alebo narušiť sociálne, ekonomické a politické štruktúry.

Nižšia trieda je veľa vrstiev "obmedzených" IS-BES, ktorí môžu, alebo nemusia použiť telo čas od času. Obmedzenia sú uložené na každom IS-BES v rozsahu výkonu, schopností a mobility, ktoré môžu vykonávať.

Nižšie sú "umelé telá" trieda ku ktorej patrím. Takmer všetci dôstojníci a členovia posádky kozmickej lode musia cestovať cez intergalaktický priestor. Preto je každý vybavený „telom" vyrobeným z ľahkého a  odolného materiálu. Rôzne telesné typy boli navrhnuté s cieľom uľahčiť špecializované funkcie. Niektoré typy  majú príslušenstvo, ako sú vymeniteľné nástroje, alebo prístroje na činnosti ako je údržba, ťažba, chemické hospodárstvo, navigácia  a tak ďalej. Existuje mnoho gradácií tohto typu, ktoré tiež slúžia ako "odznak" pozície.

Nižšie je trieda vojak. Vojaci sú vybavení nespočetným množstvom zbraní, určených na detekciu, bojovanie a porazenie nepriateľa. Niektorí vojaci majú mechanické  telá. Väčšina vojakov sú iba diaľkovo ovládané roboty bez označenia triedy.

Nižšie triedy sú obmedzené v "telo subjektoch". Samozrejme, že nie je možné, aby tieto cestovali cez priestor pre zrejmé dôvody. Tieto telá sú príliš krehké na to, aby odolali namáhavej gravitácii, extrémnym  teplotám, žiareniu, chemickým  látkam a vesmírnemu vákuu. Logistické sú tiež ťažkosti s potravinami, defektácie spánku...etc.
Telo môže tolerovať len veľmi obmedzené spektrum teplôt, zatiaľ čo v priestore sa rozdiel teplôt môže líšiť o stovky stupňov behom niekoľkých sekúnd. Samozrejme tieto telá sú úplne nanič pre vojenské účely. Jeden výstrel z  elektronickej zbrane okamžite zmení telo na škodlivý oblak výparov.
IS-BES, ktorí obývajú tieto telá stratili veľa zo svojich prirodzených schopností. Aj keď teoreticky je možné získať, alebo rehabilitovať tieto schopnosti, nemajú žiadny praktický význam pre Domain.

Mriežky a štíty :

Výskyt  biologických a myseľ-kontrolných zariadení existuje aj mimo tieto väčšie technológie. Jedná sa hlavne o implantovanie drobných fyzických  'čipov' do ľudí, ktoré sprevádzalo  mnoho únosov, ktoré Greys a Zetas používajú na ovládnutie populácie. Dokonca aj projekty pod dohľadom vlád, /HAARP a Gwen veže/, sú pomerne povrchné v porovnaní so starými globálnymi systémami, ktoré môžu byť použité pre manipuláciu vývoja všetkého života na planéte, vrátane vývoja planéty samotnej.

Než však popíšem tieto masívne prostriedky, je potrebné poznamenať, že tu ide v podstate o konkurenčný boj medzi niektorými skupinami civilizácií, za účelom ovládnutia celej galaxie. Pre lepšie rozlíšenie  jednotlivých kontrolných systémov, či  už  jednej alebo druhej strany, si ich označíme ako „Svetlo" a „Temno". Hovoríme o ET-rozvinutých rozsiahlych globálnych sieťach využívajúcich kryštalické  skalárne technológie. Označované sú ako PIN systémy --- Pylón implantát siete. Sú rôzne  systémy/ąpiny napr.: APIN  (Atlantis Pylón Network) a LPIN (Lemuria Pylón Network).
Priemerný jedinec má štandardný implantát naprogramovaný do podvedomia či v astrálnej oblasti. Pretože máme rovnakú konfiguráciu od človeka k človeku, tieto implantáty môžu aktivovať ostatné.
 Ron Hubbard bol expert na toto „neznáme" územie podvedomia --- možno nikto v modernej dobe sa nepriblížil k odhaleniu týchto nebezpečných myseľ-kontrolných systémov ako on. Tieto  sú všeobecne nakonfigurované tak, že pracovať bez bezpečnostne/overovacích postupov je smrtiace. Autor odhalil a snažil sa uvoľniť zriedkavý a mimoriadny typ procesu, ktorý môže byť označovaný ako „strojový".
Hubbard našiel postup, ktorým  sa mu systém nakoniec podarilo násilne deaktivovať, čo znamenalo, že myseľ bola od týchto kontrolných  systémov čiastočne očistená. Tento postup sa však musel vždy po nejakom čase opakovať, pretože hrozilo znovu zahltenie mysle týmito systémami.
 Hubbard, až do jeho smrti v roku 1980, čo je stále obklopené tajomstvom o príčine úmrtia, robil výskum týchto systémových implantátov.
Jeho vedomosti  sa potom dosť rozšírili po celom svete, avšak  ako všetko čo mohlo a môže ohroziť  „prevádzkovateľov týchto systémov", aj tento výzkum/učenie dostalo sa do rúk skupín, ktoré  začali tuto techniku zneužívať. V súčasnosti slúži tento postup len na obohacovanie sa určitej skupiny ľudí  združených v zoskupení, ktoré poznáme pod pojmom Scientologia.

Poďme sa teraz pozrieť na niektoré globálne sieťové systémy.
Tieto technologické globálne systémy nevyhnutne pôsobia prostredníctvom vnútorného priestoru. Bohužiaľ vzhľadom k nášmu falšovanému vzdelávaciemu systému a nedostatočným informáciám o technike 3D, nie je nám dostatočne jasný pojem vnútorného priestoru.
Ako veľmi jednoduchý príklad základného modelu vnútorného priestoru by som Vám mohol predstaviť špongiu, ale s menším počtom otvorov (pórov), v nej a relatívne hladkým povrchom. V tejto analógii nášho 3D priestoru, ako sa pozeráme zo Zeme von do vesmíru, by sme mohli byť na  povrchu tejto špongie. Vnútorný priestor zodpovedá vnútrajšku špongie a vidíme, že diery sú ako priechod, (červie diery, čierne diery, dimenzionálne portály), cez 'vnútorný priestor'. Samozrejme je zrejmé, že tieto vnútorné otvory majú rôzne vlastnosti časopriestoru.
Napr. červia  diera dáva takmer okamžité prepojenie z jedného miesta na špongii, naše 3D, na akékoľvek iné vzdialené miesto. Čitateľ musí samozrejme počítať s tým, že je tam obrovský časopriestor, mimo náš viditeľný 3D, ako tu  - pozdĺž lineárnej čiary času cez priestor na povrchu špongie.

ĄPIN mriežky boli navrhnuté v rôznych tvaroch, takže pri pohľade mimozemšťanov z vesmíru pomocou foto-radionického zariadenia sú možné vidieť a okamžite identifikovať. V niektorých prípadoch tieto tvary reprezentujú tvorcov. Nie je náhodou, že mnohé bytosti na Zemi sa podobajú pokročilým ET --- levy, mačky, plazy, hmyz, vtáky, atď.
Prvé APIN mriežky boli vytvorené pokročilými mimozemskými civilizáciami. Rasa Leonina vytvorila veľkého Bieleho leva a ich spoločníci z Vtáčej rasy vytvorili Zlatého orla, aby sa zabránilo tomu, že evolučný vývoj na Zemi zostane ponechaný bez dozoru. Toto APIN rozhranie malo spôsobovať rezonanciu, že tieto rasy sú základom všetkého stvorenia. Vďaka podpore Zeme, jej vnútornej morfogenetickej štruktúre, tieto  plány /DNA  kódy, mriežky/ primeraným spôsobom degenerovali DNA a vedomie všetkého života na tejto planéte.
/všetky obrázky týchto Pinov a Apinov si možte pozrieť v sekcii obrázky...folder INÉ/.
Filantropické siete sú: Veľký biely lev, Štyri tváre muža, Modré voly a Zlatý orol.
Systémy riadené útočnými mimozemšťanmi sú: Phoenix, Falcon, Had, Drak, NET, NDC-grid a Biela holubica. Všetky tieto systémy sú okamžite pod napätím a začnú fungovať pri úmrtí IS-BE, prípadne pri meditačnom vzostupovaní a vystúpení z tela. Niektoré z týchto globálnych sietí, ako je NDC, sú aktivované umelo použitím skalárnych zvukových impulzov.
ĄPIN mriežky sú navzájom prepojené pomocou kryštalickej-technológie. Tieto technológie sú tiež používané aj napr. na kontrolu všetkých energetických systémov a vysielacích sietí na Zemi a medzihviezdnu komunikáciu.
Hlavní hráči, ktorí majú v tomto všetkom prsty  sú najmä: Plejáďania, Nibiruian-Luciferic Anunnaki, spolu s Androméda a Jehovian Anunnaki, Dracos Zeta a Drakonians a Zeta Rigelians, ako aj zoskupenie okolo tzv. Bieleho bratsva. Mnohé z týchto konkurenčných skupín utvorili spolu dočasnú alianciu tzv. UIR (Spojený Invázny Odpor) v snahe poraziť ďaľšiu konkurenciu.

APINY Veľký Biely lev a Zlatý orol boli vytvorené čisto rasami Elohei Leonina Christos a Seraphei Influenza (vták). Všimnite si, že Elohim a Seraphim sa mierne odchyľujú od Elohei a Seraphei. Tieto dve vetvy tvoria hlavnú rodovú líniu. Niektorí z  Elohimov potom zvrhli  Anu-Elohim  a tí vytvorili útočnú skupinu známu ako  Anunnaki.
Ako som už písal,  APIN Lev je dielom rasy Leonina /kdesi od Arkturiánu/. Všimnite si,  že Sfinga, ktorá mala pôvodne leviu hlavu, bola postavená ako pocta rase Leonina. Konkurenčné Anunnaki značne toto dielo zdevastovali.  Srdce APINU Lev sa nachádza v 12-dimenzionálnom (12D)  energetickom centre vo Francúzsku. Stabilizuje 12 základných 'vertikálnych' axionálnych liniek. Zlatý orol je ukotvený na D8 hviezdnej bráne (ovládacie centrum). Stabilizuje 12 základných 'horizontálnych' línií. Lev je strážcom severu a juhu, a Orol  východu a západu.

V roku 75000 pred n.l. bol Drakoniánskymi skupinami vytvorený APIN Dragon. Jeho hlava siaha do ďalekej východnej Sibíri, Číny a Japonska, a jeho telo do Južnej Ameriky. Tvorí spojenie medzi Zemou a Matrixom  Phantom. Drakonians rasy sú konkurencia a nepriatelia s UIR.
Matrix Phantom je tvorba nižších frekvencií a fragmentácia časti matice (12D) prejavujúcej sa ako samostatný subjekt. Prináša opakované zneužívanie zo strany vyspelých skalárne-pulzných technológií. Výsledkom je masívna čierna diera zhruba v strede našej galaxie.

APIN Had bol tiež vytvorený počas tohto obdobia zoskupením Plejáďania-Nibiruian Anunnaki. Tento APIN  beží na D 4-5-11 spätný prúd a pripája sa k Phantom Matrixu  prostredníctvom  červej diery v oblasti Bermudského trojuholníka. Používa implantát technológie a prepojenie s NDC (pozri nižšie) a Gizou .....etc. Posledná aktivácia začala  okolo 1700 n.l.

NDC (Nibiru Diodic Crystal) mriežka bola založená v roku 25.500 pr.nl.  zoskupením Plejádsko-Nibiruian Andromeda-Anunnaki. Crystal bol vložený hlboko do zemskej kôry pod Stonehenge, ktoré bolo postavené neskôr (na vyrovnanie energie NDC). Takéto kryštály sú rovnako vysoké ako niektoré mrakodrapy. NDC je aktivovaný od 'bitevnej lode Palina' (rovnako ako Palina v Biblii), ktorá funguje ako retranslačná stanica pre skalárne zvukové lúče z planéty Nibiru. Energia špirály z Crystal  potom expanduje von na zemský povrch cez 16 zbraní /viď obr. č.3/, ktoré vykonávajú  programy pre vytváranie a udržiavanie masívnych DNA mutácií vo všetkých organizmoch  na tejto planéte.
Tieto lúče však  majú predovšetkým  dosiahnuť zvrátenie techniky  Merkaba ,(dvojitá oscilácia špirály), a zmeniť jej rotáciu. Tento mechanizmus obráti kódy naopak. /Preto je v podstate zbytočné  pokúšať  sa ovládnuť  techniku Merkaba,  pretože je nakódovaná tak,  že Vás „pustí"  maximálne do astrálu,  prípadne sa dostanete do iného lapača IS-BES a výsledok už poznáte. Prichádza masívny elektrický výboj, vymazanie pamäte a následná násilná reinkarnácia na Zem do IS-BE/.
NDC-mriežka je súčasťou väčšieho kanadského systému takzvaného Michael-Marie Matrixu. Tento kontrolný systém teraz obsahuje aj APIN Orla a slúži na vysielanie podprahových skalárnych programov.

NET (Nibiru Elektrostatické Prenosové pole) bolo ukotvené do zeme pomocou NDC a Nibiru Crystal siete počas tzv. Luciferiánskeho povstania. Tento NET má za následok, ukladaním do vyrovnávacej pamäte,  zastavenie prichádzajúcich a odchádzajúcich  signálov najmä z vyšších dimenzií do akejsi karantény. To IS-BE izoluje od jeho prirodzeného spojenia s jeho vnútorným vedomím a duchovnou úrovňou.

Počas takzvaného Luciferiánskeho povstania Jehovian Anunnaki vytvorili APIN Biela holubica a olivová ratolesť a napojili ho na APIN Had. Takisto obrátili prúd  v Zlatom orlovi,  pripojili ho na NDC a potom premenovali na Bieleho orla.
APIN Biela holubica a olivová ratolesť pôsobí na D 7-9-11 rozhraní  ako spätný prúd a vytvára reverznú rotáciu planéty. Je ňou možné poslať podzvukové impulzy a môžu byť použitá ako veľmi účinná zbraň presne na určené ciele.

Štyri tváre muža LPIN (Lemuria Pylón implantát Network) boli  'Anjeli štyroch smerov'.  Jej  štyri hlavy sú zakotvené v zvukových pilieroch. Táto LPIN, vytvorená medzi 22.500  a  22.326 p.n.l., bola navrhnutá k zabráneniu pádu Zeme do Matrix Phantom. LPIN Štyri tváre muža je navrhnutý s využitím takých vysokých frekvencií, aby  padlí mimozemšťania nemohli zvládnuť tieto energie.

APIN Modré Voly ('posvätná krava') bol inštalovaný v roku 22.500 p.n.l. vzťahujúci sa k celej Indii a bol špecializovaný na medziplanetárnu sieť. Jeho funkcie umožňujú Zemi pripojiť sa k inej časovej matrici. Tento proces sa nazýva Trans-harmonický časový cyklus  s cieľom umožniť Zemi zadať iné časové kontinuum, a to bráni aby bola vtiahnutá do Matrixu Phantom.

Dve červie diery, ktoré sa nachádzajú v oblasti Bermudského trojuholníka,  Phoenix a Falcon boli vytvorené cca 10500 p.n.l. a tvoria základ APINu Phoenix, zostaveného týmom Nibiruian Anunnaki a APINu Falcon, zostaveného týmom Zeta Rigelians.

APIN Phoenix pôsobí na východných líniách cez Gízu a Irán. Srdce je v  Ábádán, Irán. Philadelphia experiment z roku 1943 rozšíril túto červiu dieru systémom, ktorý beží na rube D10 prúdu a spája Zem s paralelnou Zemou. UIR tento APIN  použil na to, aby prevzal APIN Dragon.

V roku 1951 tím Jehovian-Anunnaki uzavrel obchod s Andromeda-Anunnaki, skombinovali Bielu holubicu a Bieleho orla, otvorili červiu dieru Phoenix  za účelom prevziať červiu dieru Falcon, ale neuspeli. Avšak v roku 1972 toto  bolo dosiahnuté. V roku 2000 spojili APINy  Falcon, Phoenix, Had, Drak, vrátane Bielej holubice a Bieleho orla .Všetko to prešlo pod správu UIR.

V roku 1998 bol prepojený s NET objekt Montauk. Zeta-Rigelian a Niburuian Anunnaki spolupracovali pri príprave na zníženie NET frekvencií v 3D.
Drakoniánsko-Zeta aliancia vznikla, keď Zeta skupiny dostali pod kontrolu  Drakoniáncov. Skryto ovplyvnili ľudí v roku 1983 pri ďalšom experimente v Montauk/Redhawk (prvý experiment v roku 1943).

Tieto APINy a ich charakteristiky odhaľovali aj niektoré koncepčné a verbálne kódovania v Biblii. Napríklad zámer útočných mimozemšťanov bol zničiť 12D portál na Zemi - srdce bieleho leva, a tak skrotiť Leva, a od tejto doby: 'lev zaľahne s baránkom' (srdce je prirovnávané  k jahňacine).
Štyria jazdci z „Apokalypsy' odkazujú na technologické úskoky spätných prúdov z hviezdnych portálov Zeme prostredníctvom Jehoviánskych skupín.
'Anjeli a trúby' sú pokročilé technológie. 'Sedem anjelov siedmich cirkví' označujú sedem Jehoviánskych pečatí, a pylóny ako 'sedem svietnikov, ktoré sú synonymom  siedmych cirkví'.
Anjel je kódové meno pre pokročilé technológie hyperdimenzionálnych kužeľov nasadených v mriežke Zeme. Tieto spisy sú jasné machinácie „padlých" mimozemšťanov.
Koniec

Obrázky k článku


Kategória: Mimozemšťania
Dátum: 12.05.2011 23:51
Pridal: 13dusan13
Zobrazené: 13599 krát

Diskusia

Počet príspevkov: 5


badatel - 04. 07. 2012 12:26
zdravim, tak ako sa to moze zdat nemozne,moze to byt... kazdopadne zaujimava predstava

bigjan - 29. 08. 2011 09:49
Hmm,zdá sa mi to až moc pritiahnuté za vlasy.Je to príliš komplikované na pravdu.

MaTo - 10. 08. 2011 15:31
Mam rad rozpravky, no davam prednost tej o Ciervenej Ciapocke.

gallaa - 23. 05. 2011 17:11
13dusan13:prosim ta a kde si cerpal informacie k tomuto tu?

13dusan13 - 23. 05. 2011 11:03
Kybernautovi: Na to máte samozrejme plné právo s poskytnutými informáciami nesúhlasiť a neveriť im. To však nič nemení na skutočnosti, že sa vyjadrujete a posudzujete článok, /a informácie v ňom/, na základe Vašich subjektívno-neobjektívnej informovanosti. V tejto súvislosti mi dovoľte parafrázu jednej veľmi známej vety: "Neznalosť informácií neospravedlňuje".

Všetky príspevky


Články

Dnes je Piatok
29. 3. 2024

Zmeniť tému


Prihlásenie

Prihl. meno

Heslo



Registrácia


Anketa

Videli ste UFO?

Áno: 3342 ľudí


Nie: 2417 ľudí


Spolu hlasovalo:
5759 ľudí


Pozorovali ste UFO, či iný nezvyčajný jav? Svoje pozorovanie môžete nahlásiť tu!


UFO klub Zlín

Asociácia UFO Bádatelov

BestUbytovanie.eu - Ubytovanie na Slovensku

Bezplatná inzercia - auto-moto, elektro, nehnutelnosti, práca, služby, šport, zvieratá