facebook

Mám správu.

Chcem vám povedat že viem presne na ktorej planéte,ktorá neni v dosahu a obehu našej sustavy...Je život. Je to síce dost daleko,ale až zase tak moc nie. Za poslédnou planétou našej sustavý je koniec že? Ale? neni to tak. Neviem presný výpočet dalekosti, ale su tam viacej slnk za sebou ktoré vytváraju taku fotosyntézu ako naše. No planéty su od toho slnka tak daleko že my ich neuvidíme, zo žiadním dalekohladom.Teplota planét vykazuje podmienky na život. Je tak silný že tie planéty okupuje viacero druhov bytostí preto že su blízko seba. A ich planéty obiehaju okolo všetkých tých slnk. Je velká škoda že to nemožem dokazat, ale pracujem na jednom projekte a ked to výde,tak sa zapíšem do historie  lucstva. 

Pravda je vo hviezdach.  21.10.2010  

Obrázky k článku

K článku niesú žiadne obrázky

Kategória: UFO
Dátum: 22.10.2010 03:39
Pridal: zimerguri
Zobrazené: 11777 krát

Diskusia

Počet príspevkov: 6


zimerguri - 02. 04. 2011 20:03
Tak dobre poviem vám niečo!!! Zoberte si hviezdy. Viete že hviezdy su obrovské žeravé slnká.No a viete že sa pri hviezdách vyskytuju planéty. No a na týchto planétach su prvky ktoré môžu ovplivniť našu historiu.Treba ich len zozbierať a máme to. Je to velmy komplikované a naše stroje nevydržia ten nápor ktorý obklopuje planéty. Ale už vieme ako na to. V Egipte su pyramídy ktoré su v suhvezdí hviezd ale tie hviezdy my považujeme ako horoskopy no oni neslužia len na to!!! Je to cesta k nedobytnosti času a priestoru. Ako hovorím je to velmy zložité a pre obyčajného človeka je to len scifi,Bludy a vymysel.No a viete na čo služia čierné diery? Používaju sa na pohyb rýchlosťou svela. A viete prečo? Pretože v čierných dierach niesu meteori ani planéty ani hviezdy.Lode tak nemaju do čoho naraziť a je to skrátený čas to čo za milion rokov to za jeden den!!!!!

zimerguri - 02. 04. 2011 19:27
Dakujem za ten príspevok ktorý ste napísali slečna Lyla Uplne ste ma očarili vašou kritikou bolo to bez pochýb priam uchvatné. Ked dovršite dospelosť napíšte mi niečo poriadného pretože toto bolo uplne slabé a dedinské od ženy ktorá sa nudí vlasnou smolou.Je mi vás uprimne velmy luto a doporučujem vám to uplne samé čo vy mne a nezabudnite na tieto slová že ked sa budete nabuduce onanovať myslite na mna.:o)

Dinamo14 - 19. 11. 2010 16:29
podla mňa vytvara gernerator co bude zasobovat motory co pojdu 20 krat rychlejsie nez svetlo a doletime na sustavy Čodona

majendrolm - 17. 11. 2010 14:52
A čo teda ? Výskum pokračuje, alebo ako ? Rád by som to vedel ...

lyla - 31. 10. 2010 23:11
Mily pan zimerguri , ste klenotom Slovenska pretoze ste objavili to čo najvačšie hlavy nedokazali najist ani s tou najšpiškovatejšou a najdrahsou technologiou . Mali by ste dostat Nobelovu cenu za objav a to - že Slnko vytvara fotosintezu . Posielam vam jeden link , kde vam daju grand na ten vas vyskum zcela zadarmo a ak sa tam dostavite osobne tak vam spravia take laboratorium že ufff ...rovno vam daju biely plašt a aj tabletky budete mat v tvare mesiačikov , slniecok , balonikov a tak ... ... http://www.pl-plesivec.sk/info.html ___________________________________________

Všetky príspevky


Články

Dnes je Štvrtok
28. 3. 2024

Zmeniť tému


Prihlásenie

Prihl. meno

Heslo



Registrácia


Anketa

Videli ste UFO?

Áno: 3340 ľudí


Nie: 2417 ľudí


Spolu hlasovalo:
5757 ľudí


Pozorovali ste UFO, či iný nezvyčajný jav? Svoje pozorovanie môžete nahlásiť tu!


UFO klub Zlín

Asociácia UFO Bádatelov

BestUbytovanie.eu - Ubytovanie na Slovensku

Bezplatná inzercia - auto-moto, elektro, nehnutelnosti, práca, služby, šport, zvieratá