facebook

Hlásenia UFO a iných nezvyčajných javov


Hlásenie č.376

Dátum a čas pridania: 2023-12-08 03:15:06
Dátum pozorovania: 2023-12-08
Čas pozorovania: 02:20
Miesto pozorovania: Podolie, Korytňanská ulica
GPS súradnice pozorovania:
Uhol pozorovania: 90
Dĺžka pozorovania (minút): 2
Spôsob pozorovania: Volnym okom
Počet objektov: 1
Tvar objektu(ov): Neviem
Veľkosť objektu(ov): Neviem
Farba objektu(ov): Neviem
Zvuk objektu(ov): Asi ziadny, nic som nepocula
Zápach objektu(ov): Neviem
Spôsob svietenia objektu(ov): Blikanie ale take zvlastne akoby z vianocnych svetielok, akurat ze neblikali ako svetielka, ze na striedacku svetlo a tma, ale ako tma a este vacsia tma nastriedacku... Akoby vonku niekto vypinal tmu na este vacsiu tmu ake rýchlosťou ako blikaju svetielka
Spôsob letu objektu(ov): Neviem
Rýchlosť letu objektu(ov): Neviem
Výška letu objektu(ov): Neviem
Smer letu objektu(ov): Neviem
Spôsob objavenia objektu(ov): Kojila som a pozerala som sa von oknom, na oblohu, na hviezdy. Bezne to robievam. A zrazu z nicoho nic tam začalo nieco blikat akoby z vianocnych svetielok, akurat ze nie svetlejsie ale tmavsie nez tma vonku. Akoby blikali tmave svetielka.
Spôsob zmiznutia objektu(ov): Neviem
Počasie, teplota vzduchu: -2, jasná obloha
Správanie sa zvierat v okolí: Nikde nič, vsade ticho
Ďalší svedkovia: áno
Fotografia, nákres, ...
Hlásenie neobsahuje fotografiu
Video
Hlásenie neobsahuje video
Ďalší súbor(y)
Hlásenie neobsahuje ďalšie súbory

Popis celého pozorovania
Dnes v noci, 8.12.2023 asi priblizne o 2:20 hod. som kojila svoju dcerku a pozerala som sa pri tom von oknom na oblohu, na hviezdy, ako vzdy ked kojim. Zrazu to vonku zacalo blikat akoby blikali vianocne svetielka, ibaže nie tak ako ked blikaju svetielka, ze sa strieda svetlo a tma. Vonku sa nic neosvietilo, praveze to vyzeralo ako by blikali tmavsie svetielka nez bola vonkajsia tma. Akoby niekto zhasinal tmu na este vacsiu tmu a blikal rychlostou vianocnych svetielok. Neviem to inak popisat. Nemohla som sa ist hned pozriet na dvor, lebo som kojila a nehcela som malu len tak odhodit a utekat von. Najskor som si myslela, ze mam nieco s ocami, ze zle vidim, respektive nevidim, ale potom som zobudila priatela, ze sa mi zda ze vonku nieco velmi zvlastne blika, ze ci to vidí aj on. Zobudil sa a pozeral von oknom so mnou par sekund a potom som mu povedala aby sa siel pozriet co to tam tak divne blika. Odpovedal ze nejde, ze tam je zima a zrazu to blikat prestalo. Po par sekundach som vybehla von, ale uz som nikde nic nevidela blikat. To blikanie mohlo trvat asi minutku alebo aj viac, ci menej...neviem, nestopovala som to. No nic take som este nikdy v zivote nevidela. Len tak rozmyslam, mohol to byt dron? Aj ked si myslim, ze svetlo z drona by bolo skor svetlejsie a nie tmavsie, nez aktualna tma vonku. Ci? Podotykam, ze nemame na dvore vianocne svetielka a ani susedia. Nevidime osvetlenie z poulicnych lámp nakolko byvame vzadu s vyhladom do dvora a zahrady, nie do ulice. Zaujimalo by ma, co to mohlo byt, ak by sa to dalo zistit nejako. Dakujem.
Diskusia: 1 príspevkov

Hlásenia


Dnes je Nedeľa
28. 4. 2024

Zmeniť tému


Prihlásenie

Prihl. meno

Heslo



Registrácia


Anketa

Videli ste UFO?

Áno: 3399 ľudí


Nie: 2456 ľudí


Spolu hlasovalo:
5855 ľudí


Pozorovali ste UFO, či iný nezvyčajný jav? Svoje pozorovanie môžete nahlásiť tu!


UFO klub Zlín

Asociácia UFO Bádatelov

BestUbytovanie.eu - Ubytovanie na Slovensku

Bezplatná inzercia - auto-moto, elektro, nehnutelnosti, práca, služby, šport, zvieratá